Προώθηση Ιστοσελίδων

Η μεγαλύτερη απόρια που κυριαρχεί σήμερα στο ιντερνετ είναι τι νόημα έχει ένα όμορφο και λειτουργικό website εάν κανείς δεν μπορεί να το βρει? Θα δημιουργούσατε ποτέ μια επιχείρηση σε ένα μέρος εξτός αγοράς, χωρίς δρόμους;

Για ποιο λόγο να κατασκευάσετε μια ιστοσελίδα χωρίς να έχετε την απαραίτητη εξασφάλιση ότι σε αυτήν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση όσοι αναζητούν τις υπηρεσίες σας;
Η κατάταξη μιας ιστοσελίδας σε μηχανές αναζήτησης, και ιδιαίτερα στο Google, είναι η πιο σημαντική και ζωτική παράμετρος μιας επιτυχημένης παρουσίας στο διαδίκτυο. Η T@sk, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα απέναντι στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον, προσφέρει μια σειρά από ρεαλιστικές και επιτεύξιμες, στα πλαίσια του budget κάθε καμπάνιας, λύσεις, όπως:

  • Βελτιστοποίηση Περιεχομένου ιστοσελίδας
  • Εύρεση στόχων & πελατών
  • Κατάρτιση, οριστικοποίηση πλάνου και χρονοδιαγράμματος
  • Διόρθωση κειμένων, δημιουργία εσωτερικών συνδέσμων και σελίδων σύμφωνα με τις επιθυμητές λέξεις - κλειδιά (keywords)
  • Εγγραφές σε καταλόγους
  • Εβδομαδιαία παρακολούθηση προώθησης – αναλυτικά reports πριν και μετά την καμπάνια

Πολλές φορές θα έχετε ακούσει από ειδικούς να σας εγγυώνται την εμφάνιση της ιστοσελίδας σας στην πρώτη σελίδα των (όχι πληρωμένη διαφήμιση Adwords) αποτελέσματων στο Google. Η κρίσιμη ερώτηση είναι το αν αυτός, προτού πουλήσει την υπηρεσία αυτή, έχει αποτέλεσματα κατ'αρχάς για τον ίδιο και για την επιχείρηση του!

Για να σας πείσουμε για την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών προώθησης μας, θα αφήσουμε την δουλειά μας να "μιλήσει" από μόνη της. Ανάμεσα από εκατομμύρια αποτελέσματα.

H T@sk αποδεικνύει ότι μπορεί να είναι πρώτη στις θέσεις αναζήτησης!

Πραγματικά παραδείγματα προώθησης ιστοσελίδων

 

 

Για να αυξήσετε κι εσείς την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας  επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες, καθώς επίσης και μια δωρεάν εκτίμηση της δυναμικότητάς της.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.