Εταιρική Ταυτότητα

Το σημαντικότερο στοιχείο για τις σύγχρονες επιχειρήσεις είναι η δυνατή εταιρική ταυτότητα. Η εταιρική σας ταυτότητα είναι η πρώτη εικόνα σας προς τους συνεργάτες και τους πελάτες σας, και σύμφωνα με πολλές έρευνες, μία άρτια σχεδιασμένη, καλαίσθητη και άκρως επαγγελματική εταιρική ταυτότητα, προδιαθέτει θετικά όσους την βλέπουν. Δώστε λοιπόν την απαραίτητη προσοχή στην εταιρική σας ταυτότητα.

Τπ εξειδικευμένο γραφιστικό τμήμα της T@sk, αναλαμβάνει υπεύθυνα τον σχεδιασμό της εταιρικής σας ταυτότητας (Corporate Identity), έχοντας ως βάση τους αυστηρότερους κανόνες marketing και αισθητικής. Το πρωτεύον και κυριότερο κομμάτι της εταιρικής σας ταυτότητας είναι το Λογότυπο. Αφού αποφαασιστεί από κοινού τι ακριβώς εικόνα και μήνυμα θέλουμε να μεταφέρει το λογότυπο σας σε όσους το βλέπουν, αλλά και τι ύφος θέλουμε να αποπνέει η δημόσια εικόνα της επιχείρησης σας, σχεδιάζουμε για εσάς ένα λογότυπο αντάξιο του επιπέδου των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.

Επιπλέον, η βασική εταιρική ταυτότητα περιλαμβάνει (εκτός από το λογότυπο), την σχεδίαση:

  • Επαγγελματικών καρτών
  • Επιστολόχαρτων
  • Εταιρικών Folders
  • Φακέλων αλληλογραφίας

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.