Κατοχύρωση Domain

Το domain name είναι η ταυτότητα της ιστοσελίδας σας. Επιλέξτε το προσεκτικά καθώς είναι και αυτό κομμάτι της στρατηγική σας στο internet και θα σας συνοδεύει για το υπόλοιπο της πορείας σας.
Η Task μεσω της συνεργασίας της με την Pointer είναι επίσημος καταχωρητής domain, εγκεκριμένη από την Εθνική Επιτροπη Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.)

  Κατοχύρωση Ανανέωση Μεταφορά από άλλον καταχωρητή
.gr 11 € 10 € Δωρεάν
.com 14 € 14 € 14 €
.com.gr 11 € 11 € Δωρεάν
.net 14 € 14 € 14 €
.net.gr 11 €  11 € Δωρεάν
.org 14 € 14 € 14 €
.org.gr 11 € 11 € Δωρεάν
.eu 9 € 14 € 12 €

Οι παραπάνω τιμές αφορούν το χρονικό διάστημα ενός έτους και δε συμπεριλαμβάνουν 23% ΦΠΑ. Ο ελάχιστος χρόνος κατοχύρωσης και ανανέωσης ονομάτων χώρου με κατάληξη .gr είναι 2 έτη.

Ο πίνακας αναγράφει τα domains με τις δημοφιλέστερες καταλήξεις. Εάν επιθυμείτε domain με άλλη κατάληξη, επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε.

Σε περίπτωση που έχετε ήδη κατοχυρώσει κάποιο όνομα χώρου με κατάληξη .gr σε εμάς και επιθυμείτε την μεταβίβαση του ονόματος χώρου σας σε άλλο πρόσωπο ή την γνωστοποίηση του κωδικού εξουσιοδότησης του ονόματος χώρου σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας σο τηλ. 6944 264387

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.