Διαχείριση και ανάπτυξη περιεχομένου

Το παρακάτω κείμενο σας αφορά εφόσον εντάσεστε στις παρακάτω κατηγορίες (δυσαρεστημένων) ιδιοκτητών ιστοσελίδας:

  • Η ιστοσελίδα έχει να αλλαχτεί "αιώνες" και το  περιεχόμενο της δεν είναι ενημερωμένο
  • Τα κείμενα είναι βαρετά, ούτε και εσείς οι ίδιοι θα τα διαβάζατε
  • Τα περιεχόμενα της σελίδας έχουν "ξύλινο" τυποποιημένο περιεχόμενο που το έχετε δει επανηλειμμένα σε σελίδες ανταγωνιστών σας
  • Το Google έχει "θάψει" τη σελίδα σας στις τελευταίες θέσεις αναζήτησης
  • Ενδιαφέρεστε για μοναδικό, πραγματικά ενδιαφέρον και πρωτότυπο περιεχόμενο

Για εμάς στην Task η ιστοσελίδα σας, αποτελεί το πρόσωπο σας στο διαδίκτυο και θα πρέπει να προσφέρει στους αναγνώστες της όλες τις σωστές πληροφορίες. Χρειάζεται επομένως έρευνα αγοράς, μελέτη αναγκών μα πάνω από όλα πρωτοτυπιά!
Για το λόγο αυτό η εταιρεία μας  μέσω ενός  εξειδικευμένου δικτύου συνεργατών ανά επιστημονικό τομέα, σας παρέχει σε χαμηλό κόστος την υπηρεσία συγγραφής κατανοητών και ελκυστικών κειμένων που θα προωθήσουν την εταιρεία σας και τα προϊόντα σας.

Συγγραφή κειμένων - Copywriting

Η συγγραφή κειμένων (Copywriting) για ένα website είναι ζήτημα εξαιρετικής σπουδαιότητας για την επιτυχία του. Ένα website ανορθόγραφο, ασύντακτο και ανακριβές προσβάλλει τον επισκέπτη του και εκπέμπει τη χειρότερη δυνατή εικόνα για την επιχείρηση. Αντίθετα, μία σύντομη, σαφής και κομψή γραπτή διατύπωση προσδίδει κύρος στα διαφημιζόμενα προϊόντα, προσελκύει επισκέπτες, κερδίζει την εμπιστοσύνη τους και συμβάλλει δραστικά στην αύξηση των πωλήσεων.
H Task αναλαμβάνει την άψογη παρουσίαση του γραπτού μέρους στο website σας, στα Ελληνικά, Αγγλικά, Ρώσικα, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Βουλγάρικα, Τουρκικά κ.α.
Στη συγγραφή κειμένων επιδιώκουμε πρωτίστως:

  • Να κατανοήσουμε τη φύση των προϊόντων σας και της εταιρίας σας
  • Να επιλέξουμε τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά και φράσεις που θα εγγυηθούν την παρουσία σας στις πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης
  • Να Δημιουργήσουμε πρωτότυπα κείμενα που θα ταιριάζουν στο ύφος της επιχείρησής σας
  • Να βελτιστοποιήσουμε το κάθε κειμένο, υπάρχον ή νέο

Η συγγραφή κειμένου (Copywriting) είναι μια πολυσύνθετη δουλεία και χρειάζεται ο αρθρογράφος να έχει ειδικευμένες γνώσεις. Αφήστε λοιπόν τους ειδικούς μας να συντάξουν τα κείμενα για την ιστοσελίδα σας, με κύριο άξονα τις δικές σας ανάγκες και τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας.

Υποστήριξη CMS (Joomla, WP)

Στην Task χρησιμοποιούμε τα πλέον σύγχρονα συστήματα διαχείρισης ιστοσελίδων open source CMS στα περισσότερα από τα projects που αναλαμβάνουμε. Η πολύχρονη εμπειρία διαχείρισης των δημοφιλέστερων ιστοσελίδων μας, μάς επιτρέπει να δημιουργούμε από απλές εταιρικές παρουσιάσεις έως σύγχρονα και εύχρηστα ηλεκτρονικά καταστήματα ικανά να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σημερινής αγοράς.
Αναλαμβάνουμε την διαχείριση του περιεχομένου της Joomla ή Wordpress ιστοσελίδας σας ή εκπαιδεύουμε το προσωπικό σας στη διαχείριση της.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.