Συνεργάτες

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι εξαρχής.

Στην Task οι συνεργάτες μας είστε εσείς.

Δεν ξοδεύουμε χρήματα άσκοπα σε παραδοσιάκες διαφημιστικές καμπάνιες, ούτε στο χρυσό οδηγό.

Έχουμε όμως αποφασίσει ότι η διαφημιστική μας στρατηγική θα κινείται σε δύο κύριους άξονες:

  1. προωθητικές ενέργειες μέσω Internet και κυρίως
  2. στην καλή φήμη που αποκτήσαμε αυτά τα 15 χρόνια

Δεν είναι ψέμα ότι οι περισσότεροι πελάτες μας να έρχονται σε εμάς είτε γιατί μας βρήκαν στο διαδίκτυο, όπως πιθανότατα κι εσείς, είτε (κυρίως) συστημένοι από κάποιον άλλο ικανοποιημένο πελάτη κι αυτό γιατί η εικόνα μας και η καλή μας φήμη χτίστηκε συστνματικά από στόμα σε στόμα. Ποντάρουμε στο marketing μέσω φίλων, συνεργατών και πελατών, γιατί αυτό είναι που φέρνει πελάτες οι οποίοι από την πρώτη τους επαφή με την Task αποκτούν μία αίσθηση εμπιστοσύνης. Για αυτό εδώ και πολύ καιρό έχουμε "θεσπίσει" ένα πρόγραμμα ανταπόδοσης για να ευχαριστήσουμε κυρίως όλους εσάς που τόσα χρόνια μας γνωρίζετε νέους πελάτες, αλλά κυρίως μας προσφέρετε νέες εμπειρίες

  • Φέρτε μας 1 πελάτη και στο επόμενο έργο που θα κάνουμε για εσάς έχετε 10% έκπτωση.
  • Φέρτε μας 10 πελάτες και το επόμενο έργο σας θα υλοποιηθεί από την Task δωρεάν.

Θέλετε να υλοποιήσετε projects για το Internet στους πελάτες σας; Είστε μία εταιρία που αναλαμβάνει υπεργολαβίες έργων; Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις παραμέτρους μίας συνεργασίας που θα κάλυπτε τις ανάγκες σας.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.