Γιατί να επιλέξετε εμάς;

ένα [1]

χτίζουμε δυνατά sites

Εάν θέλετε ένα site με ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί, ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας. Ενσωμάτωση βάσης, video, audio, συμβατότητα με ios και android, ηλεκτρονικό εμπόριο — κανένα πρόβλημα.

δύο [2]

δίνουμε έμφαση στην απλότητα

Μερικοί αρέσκονται να κατασκευάζουν σύνθεtα sites. Όχι εμείς. Επιλέγουμε την απλούστερη λύση που θα επιτελέσει τον επιδιωκόμενο σκοπό. Απλά sites που φορτώνουν πιο γρήγορα, είναι ευκολότερα στο χειρισμό για εσάς και τους επισκέπτες σας και δεν δημιουργούν προβλήματα.

τρία [3]

είμαστε προσιτοί στις τιμές, όχι φτηνοί

Δεν διαθέτουμε γραφείο με τσουλήθρα για τους υπαλλήλους μας, ούτε εσπρεσιέρα πολυτελείας, σνακ μπαρ και εντυπωσιακές υπάρξεις στη γραμματεία. Απλώς το προσωπικό μας δουλεύει ασταμάτητα όλο το 24ωρο μια κα τους έχουμε δεμένους στα κομπιούτερ. Πλάκα κάνουμε, δεν τους έχουμε δεμένεους στα κομπιούτερ τους, στα γραφεία τους τους δένουμε.

τέσσερα [4]

έχουμε ανθρώπινο πρόσωπο

κι όσο κι αν ακούγεται ξύλινος ο τίλος, με τους περισσότερους πελάτες μας, έχουμε γίνει κολλητοί. Μια βαρετή διαδικασία με υπολογιστές, λογισμικά, κώδικες και αριθμούς, μαζί μας γίνεται εύκολη και ευχάριστη. Μιλάμε απλά ελληνικά, με λόγια σταράτα και αγαπάμε με πάθος αυτό που κάνουμε.

πέντε [5]

χρεώνουμε μόνο όταν δουλεύουμε για εσάς

Φαίνεται προφανές, αλλά για ρίξτε μια ματιά στην αγορά να δείτε τι ακριβώς συμβαίνει. Μερικοί επιμένουν σε συμβόλαια συντήρησης ακόμη και όταν δεν απαιτείται καμμία δουλειά στη σελίδα σας.

έξι [6]

εσείς είστε το αφεντικό

εμείς απλώς θα προτείνουμε την καλύτερη λύση και το κατάλληλο εργαλείο. Θα σας βοηθήσουμε με τις υποδείξεις μας, αλλά η κάθε απόφαση, θα είναι δική σας.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.