Κατασκευή Ιστοσελίδων

Home Υπηρεσίες Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Μία ιστοσελίδα δεν θα πρέπει απλά να τραβάει την προσοχή. Ο ρόλος μιας ιστοσελίδας, είναι να προσελκύσει και να κάνει τον χρήστη να συμμετέχει. Να επικοινωνήσει το εμπορικό σας σήμα ενώ παράλληλα να ευαισθητοποίηση σχετικά με ένα προϊόν ή μια υπηρεσία σας. Η εταιρεία μας σας προσφέρει τις πλέον κατάλληλες και οικονομικές προτάσεις στην Κατασκευή ιστοσελίδων στη Θεσσαλονίκη.
Task Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη
Στιγμιότυπο από την πρώτη ιστοσελίδα της εταιρείας Task το 2001.
Web design Θεσσαλονλικη

Η κατασκευή ιστοσελίδων στις μέρες μας έχει γίνει ένα απαραίτητο εργαλείο για όλες τις επιχειρήσεις καθώς προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες. Μία επιχείρηση σίγουρα έχει κέρδος με την κατασκευή ιστοσελίδας, καθώς γίνεται γνωστή πανελλαδικά και μπορεί να επεκτείνει τις δραστηριότητες της.
Η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες σχεδιασμού και στην κατασκευή ιστοσελίδων, στην προώθηση ιστοσελίδων και στην υποστήριξη τους. Με την κατασκευή ιστοσελίδας, σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη και σας συμβουλεύουμε πάντα ποια βήματα θα πρέπει να ακολουθήσετε για να έχετε μια επιτυχημένη ιστοσελίδα. Πριν από κάθε σχεδιασμό μελετάμε το κοινό που αναφέρεστε, έτσι ώστε οι ιστοσελίδες μας να είναι εύχρηστες και λειτουργικές όπου θα δώσουν την δυνατότητα και στον πιο απλό χρήστη να βρει αυτό που θέλει σε πολύ λίγο χρόνο.

Ταχύτατο φόρτωμα της ιστοσελίδας

Οι δυναμικές ιστοσελίδες είναι συστήματα που δημιουργούν το περιεχόμενο της σελίδας που θα δει κάποιος επισκέπτης, τη στιγμή που θα το ζητήσει. Το γεγονός αυτό αυξάνει το χρόνο φορτώματος και καταστρέφει την καλή εντύπωση προς τον επισκέπτη. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούμε ειδικές τεχνικές caching με τις οποίες δεν δημιουργείται το σύνολο των δεδομένων που ο επισκέπτης θα ζητήσει αλλά μόνο ένα μικρό μέρος, Το περιεχόμενο επαναχρησιμοποιείται από επισκέπτη σε επισκέπτη ελαττώνοντας έτσι δραστικά το χρόνο φορτώματος.
Υποστήριξη πολυγλωσσικού περιεχομένου

Η μετάφραση όλου του περιεχομένου της ιστοσελίδας σε μια άλλη γλώσσα πέραν της Ελληνικής σε πολλές περιπτώσεις είναι απολύτως απαραίτητη. Είτε γιατί θέλουμε να απευθυνθούμε στους επισκέπτες που ζουν σε μια άλλη χώρα. Είτε γιατί στοχεύουμε σε άτομα που αντιλαμβάνονται καλύτερα μια άλλη γλώσσα, το πολυγλωσσικό περιεχόμενο μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση στις πωλήσεις μας.

Στατιστικά στοιχεία από το Google Analytics

Το Google Analytics είναι το πλέον εξελιγμένο εργαλείο ανάλυσης διαδικτυακών τόπων που σας δείχνει πως οι επισκέπτες βρίσκουν την ιστοσελίδα σας. Πως την εξερευνούν και πως μπορείτε να βελτιώσετε την εμπειρία της πλοήγησης τους. Έτσι αποκτάτε πλούσιο πληροφοριακό υλικό που σας βοηθάει να βελτιώσετε την απόδοση της ιστοσελίδας σας και να έχετε συνεπώς περισσότερα κέρδη. 

Διαδραστικοί χάρτες Google maps

Θέλετε να ενημερώσετε με ακρίβεια τους πελάτες σας για τη θέση του φυσικού σας καταστήματος, του σημείο παραλαβής της παραγγελίας τους ή για κάποιο άλλο χώρο εξυπηρέτησης;
Μέσω των διαδραστικών χαρτών Google Maps μπορούμε να δείξουμε το ακριβές σημείο και οι πελάτες μας να εντοπίσουν εύκολα τον τρόπο πρόσβασης που τους βολεύει για να φτάσουν εκεί γρήγορα και εύκολα.
Οι χάρτες Google Maps καλύπτουν σχεδόν ολόκληρο τον πλανήτη και παρέχουν ένα τεράστιο όγκο πληροφοριών για σημεία ενδιαφέροντος και πλοήγηση. Ο χρήστης μπορεί να δει εκτός από την κλασική προβολή των δρόμων και δορυφορική εικόνα του σημείου που τον ενδιαφέρει.

Εύκολη αλληλεπίδραση με τα κοινωνικά δίκτυα

Η επίδραση των μεγαλύτερων κοινωνικών δικτύων (Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Linkedin) είναι πλέον ικανή να υποστηρίξει την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σημαντικά. Για το λόγο αυτό παρέχουμε τη δυνατότητα εύκολης κοινοποίησης του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας μέσω κατάλληλων κουμπιών.
Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης σχολίων μέσω Facebook προκειμένου ο επισκέπτης να μπορεί να μεταφέρει άμεσα στους διαδικτυακούς του φίλους την κριτική του και τις παρατηρήσεις του για τις υπηρεσίες σας, το εταιρικό προφίλ σας κλπ.
Τώρα οι επισκέπτες σας, μπορούν να ενημερώνουν τους διαδικτυακούς τους φίλους, για την εταιρεία σας, απλά με ένα κλικ.

Αξιoπιστία και υπευθυνότητα

H εταιρεία μας και η ομάδα της έχει αποδείξει εδώ και 22 χρόνια ότι είναι μια αξιόπιστη εταιρεία στην Κατασκευή Ιστοσελίδων αλλά και στην προώθηση ιστοσελίδων. Οι σύγχρονες επιχειρήσεις απαιτούν έναν αξιόπιστο συνεργάτη στον οποίο να μπορούν να βασιστούν, που να τους παρέχει τις καλύτερες λύσεις κατασκευής ιστοσελίδας, συμβουλές για την απόκτηση του  μέγιστου δυνατού κέρδους μέσα από την επιτυχή προβολή τους στο Internet και άμεση υποστήριξη ιστοσελίδων για όποιες απαιτήσεις προκύψουν.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα να συζητήσουμε και να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας, ώστε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή λύση τόσο στην Κατασκευή Ιστοσελίδων όσο και στην προώθηση της ιστοσελίδας σας και την αποτελεσματικότερη προβολή της εταιρείας σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Δωρεάν εκτιμηση ιστοσελιδασ

6944 264387

Κατασκευή Ιστοσελίδας;
Καλέστε μας!

6944 264387

Εταιρικό Προφίλ

Η Task στοχεύει στην παροχή ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών υπηρεσιών σε εταιρικούς πελάτες έχοντας ως γνώμονα όχι μόνο την ικανοποίηση των πελατών κατά τη διάρκεια της υλοποίησης του έργου τους, αλλά και την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης after sales.
Περισσότερα