Κατασκευή Ιστοσελίδων

Home Υπηρεσίες Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Μία ιστοσελίδα δεν θα πρέπει απλά να τραβάει την προσοχή. Ο ρόλος μιας ιστοσελίδας, είναι να προσελκύσει και να κάνει τον χρήστη να συμμετέχει. Να επικοινωνήσει το εμπορικό σας σήμα ενώ παράλληλα να ευαισθητοποίηση σχετικά με ένα προϊόν ή μια υπηρεσία σας. Η εταιρεία μας σας προσφέρει τις πλέον κατάλληλες και οικονομικές προτάσεις στην Κατασκευή ιστοσελίδων στη Θεσσαλονίκη.

Στις μέρες μας, η παρουσίαση ενός επαγγελματικού και λειτουργικού ιστότοπου αποτελεί βασική προϋπόθεση για την επιτυχία μιας επιχείρησης. Ο ιστός έχει γίνει ο βασικός τρόπος για την προβολή ενός επαγγελματικού προφίλ και την προσέλκυση νέων πελατών. Είτε πρόκειται για μια μικρή επιχείρηση είτε για μια μεγάλη εταιρεία, ο ιστός πρέπει να σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησης και να προσελκύει νέους πελάτες.

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη εξατομικευμένων ιστότοπων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Οι ιστότοποι μας σχεδιάζονται ώστε να είναι εύχρηστοι, λειτουργικοί και να προσελκύουν τους επισκέπτες σας. Επίσης, είμαστε εξειδικευμένοι στη δημιουργία και βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για καλύτερη θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης των μηχανών αναζήτησης.

Το web design είναι κάτι που δεν μπορεί να αγνοηθεί στην σύγχρονη εποχή, καθώς η παγκόσμια προβολή μιας επιχείρησης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ιστοσελίδα της. Εάν η ιστοσελίδα σας δεν είναι σχεδιασμένη επαγγελματικά, θα χάσετε πελάτες, και θα απομακρύνετε τους επισκέπτες σας. Αυτό είναι το λόγο που χρειάζεστε μια υπηρεσία web design. Το web design περιλαμβάνει τη σχεδίαση, την ανάπτυξη και τη διαχείριση μιας ιστοσελίδας. Ένας καλός σχεδιασμός ιστοσελίδας πρέπει να είναι ελκυστικός για το μάτι, εύχρηστος και προσβάσιμος σε όλες τις συσκευές, όπως υπολογιστές, τάμπλετ και κινητά τηλέφωνα. Εκτός από το σχεδιασμό, είμαστε σε θέση να αναπτύξουμε λειτουργίες που θα ενισχύσουν την επιχείρησή σας, όπως φόρμες επικοινωνίας.

Task Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη
Στιγμιότυπο από την πρώτη ιστοσελίδα της εταιρείας Task το 2001.
Web design Θεσσαλονλικη

Η κατασκευή ιστοσελίδων στις μέρες μας έχει γίνει ένα απαραίτητο εργαλείο για όλες τις επιχειρήσεις καθώς προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες. Μία επιχείρηση σίγουρα έχει κέρδος με την κατασκευή ιστοσελίδας, καθώς γίνεται γνωστή πανελλαδικά και μπορεί να επεκτείνει τις δραστηριότητες της.
Η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες σχεδιασμού και στην κατασκευή ιστοσελίδων, στην προώθηση ιστοσελίδων και στην υποστήριξη τους. Με την κατασκευή ιστοσελίδας, σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη και σας συμβουλεύουμε πάντα ποια βήματα θα πρέπει να ακολουθήσετε για να έχετε μια επιτυχημένη ιστοσελίδα. Πριν από κάθε σχεδιασμό μελετάμε το κοινό που αναφέρεστε, έτσι ώστε οι ιστοσελίδες μας να είναι εύχρηστες και λειτουργικές όπου θα δώσουν την δυνατότητα και στον πιο απλό χρήστη να βρει αυτό που θέλει σε πολύ λίγο χρόνο.

Ταχύτατο φόρτωμα της ιστοσελίδας

Οι δυναμικές ιστοσελίδες είναι συστήματα που δημιουργούν το περιεχόμενο της σελίδας που θα δει κάποιος επισκέπτης, τη στιγμή που θα το ζητήσει. Το γεγονός αυτό αυξάνει το χρόνο φορτώματος και καταστρέφει την καλή εντύπωση προς τον επισκέπτη. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούμε ειδικές τεχνικές caching με τις οποίες δεν δημιουργείται το σύνολο των δεδομένων που ο επισκέπτης θα ζητήσει αλλά μόνο ένα μικρό μέρος, Το περιεχόμενο επαναχρησιμοποιείται από επισκέπτη σε επισκέπτη ελαττώνοντας έτσι δραστικά το χρόνο φορτώματος.
Υποστήριξη πολυγλωσσικού περιεχομένου

Η μετάφραση όλου του περιεχομένου της ιστοσελίδας σε μια άλλη γλώσσα πέραν της Ελληνικής σε πολλές περιπτώσεις είναι απολύτως απαραίτητη. Είτε γιατί θέλουμε να απευθυνθούμε στους επισκέπτες που ζουν σε μια άλλη χώρα. Είτε γιατί στοχεύουμε σε άτομα που αντιλαμβάνονται καλύτερα μια άλλη γλώσσα, το πολυγλωσσικό περιεχόμενο μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση στις πωλήσεις μας.

Στατιστικά στοιχεία από το Google Analytics

Το Google Analytics είναι το πλέον εξελιγμένο εργαλείο ανάλυσης διαδικτυακών τόπων που σας δείχνει πως οι επισκέπτες βρίσκουν την ιστοσελίδα σας. Πως την εξερευνούν και πως μπορείτε να βελτιώσετε την εμπειρία της πλοήγησης τους. Έτσι αποκτάτε πλούσιο πληροφοριακό υλικό που σας βοηθάει να βελτιώσετε την απόδοση της ιστοσελίδας σας και να έχετε συνεπώς περισσότερα κέρδη. 

Διαδραστικοί χάρτες Google maps

Θέλετε να ενημερώσετε με ακρίβεια τους πελάτες σας για τη θέση του φυσικού σας καταστήματος, του σημείο παραλαβής της παραγγελίας τους ή για κάποιο άλλο χώρο εξυπηρέτησης;
Μέσω των διαδραστικών χαρτών Google Maps μπορούμε να δείξουμε το ακριβές σημείο και οι πελάτες μας να εντοπίσουν εύκολα τον τρόπο πρόσβασης που τους βολεύει για να φτάσουν εκεί γρήγορα και εύκολα.
Οι χάρτες Google Maps καλύπτουν σχεδόν ολόκληρο τον πλανήτη και παρέχουν ένα τεράστιο όγκο πληροφοριών για σημεία ενδιαφέροντος και πλοήγηση. Ο χρήστης μπορεί να δει εκτός από την κλασική προβολή των δρόμων και δορυφορική εικόνα του σημείου που τον ενδιαφέρει.

Εύκολη αλληλεπίδραση με τα κοινωνικά δίκτυα

Η επίδραση των μεγαλύτερων κοινωνικών δικτύων (Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Linkedin) είναι πλέον ικανή να υποστηρίξει την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σημαντικά. Για το λόγο αυτό παρέχουμε τη δυνατότητα εύκολης κοινοποίησης του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας μέσω κατάλληλων κουμπιών.
Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης σχολίων μέσω Facebook προκειμένου ο επισκέπτης να μπορεί να μεταφέρει άμεσα στους διαδικτυακούς του φίλους την κριτική του και τις παρατηρήσεις του για τις υπηρεσίες σας, το εταιρικό προφίλ σας κλπ.
Τώρα οι επισκέπτες σας, μπορούν να ενημερώνουν τους διαδικτυακούς τους φίλους, για την εταιρεία σας, απλά με ένα κλικ.

Αξιoπιστία και υπευθυνότητα

H εταιρεία μας και η ομάδα της έχει αποδείξει εδώ και 22 χρόνια ότι είναι μια αξιόπιστη εταιρεία στην Κατασκευή Ιστοσελίδων αλλά και στην προώθηση ιστοσελίδων. Οι σύγχρονες επιχειρήσεις απαιτούν έναν αξιόπιστο συνεργάτη στον οποίο να μπορούν να βασιστούν, που να τους παρέχει τις καλύτερες λύσεις κατασκευής ιστοσελίδας, συμβουλές για την απόκτηση του  μέγιστου δυνατού κέρδους μέσα από την επιτυχή προβολή τους στο Internet και άμεση υποστήριξη ιστοσελίδων για όποιες απαιτήσεις προκύψουν.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα να συζητήσουμε και να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας, ώστε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή λύση τόσο στην Κατασκευή Ιστοσελίδων όσο και στην προώθηση της ιστοσελίδας σας και την αποτελεσματικότερη προβολή της εταιρείας σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Δωρεάν εκτιμηση ιστοσελιδασ

6944 264387

Κατασκευή Ιστοσελίδας;
Καλέστε μας!

6944 264387

Εταιρικό Προφίλ

Η Task στοχεύει στην παροχή ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών υπηρεσιών σε εταιρικούς πελάτες έχοντας ως γνώμονα όχι μόνο την ικανοποίηση των πελατών κατά τη διάρκεια της υλοποίησης του έργου τους, αλλά και την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης after sales.
Περισσότερα