Εταιρικό Προφίλ

Home Εταιρικό Προφίλ
Σχετικά με την εταιρεία μας

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία Task είναι μια από τις πλέον παραγωγικές και αξιόπιστες εταιρείες παροχής υπηρεσιών web design και development στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2000 (ημερομηνία καταχώρησης domain 22-11-2000) και αποτέλεσε ένα νέο πόλο δημιουργίας στο ελληνικό επιχειρείν και στην κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδας. Έκτοτε ακολουθεί μια πολύ δυναμική και αξιόλογη πορεία ανάπτυξης.

Η Task στοχεύει στην παροχή ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών υπηρεσιών σε εταιρικούς πελάτες έχοντας ως γνώμονα όχι μόνο την ικανοποίηση των πελατών κατά τη διάρκεια της υλοποίησης του έργου τους, αλλά και την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης after sales.

Η φιλοσοφία μας

Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της Task, θέσαμε έναν βασικό άξονα γύρω από τον οποίο λειτουργούμε και πετυχαίνουμε τους απώτερους σκοπούς μας και τους μακροχρόνιους στόχους μας. Αυτός ο άξονας αποτελείται και χαρακτηρίζεται από την πλήρη ικανοποίηση και στήριξη των αναγκών των πελατών μας.
Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα “κλειδιά” για την επιτυχία των στόχων μας και την εφαρμογή του ευρύτερου στρατηγικού μας πλάνου είναι η δημιουργία και η προσφορά υπηρεσιών που θα αντεπεξέρχονται πλήρως στις ανάγκες των πελατών – συνεργατών μας. Για εμάς ο κάθε πελάτης ξεχωριστά αποτελεί έναν συνεργάτη μας που μαζί δημιουργούμε εκείνο το πλάνο υπηρεσιών το οποίο θα τον ικανοποιεί. Δεν προσβλέπουμε στην βραχυπρόθεσμη πώληση και παροχή υπηρεσιών, αλλά σε μια μακροχρόνια δημιουργικότητα και ειλικρινή σχέση μαζί του. Προσδοκούμε και στοχοποιούμε μελλοντικά σ’ ένα καλύτερο internet και σαν Task σε μία ευρεία γκάμα αξιοπρεπών και ποιοτικών εργασιών που θα μας ακολουθούν. Εστιάζουμε λοιπόν, στον κάθε πελάτη – συνεργάτη μας μεμονωμένα, ανακαλύπτουμε τις πραγματικές του ανάγκες και δημιουργούμε με βάση αυτές και μόνο αυτές, εκείνο το πακέτο υπηρεσιών που θα τον βοηθήσουν στο μέγιστο προς την επίτευξη των προσωπικών του στόχων. Θεωρούμε πως η καλύτερη διαφήμιση της Task είναι η άριστη ικανοποίηση του κάθε συνεργάτη μας ξεχωριστά. Προσπαθούμε ταυτόχρονα να εφευρίσκουμε καινοτόμες μεθόδους, κατάλληλες ώστε να μπορούν να απευθύνονται και να καλύπτουν εύστοχα το επιχειρηματικό κοινό. Χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης, η οποία αποτελεί για εμάς κίνητρο εργατικότητας και δημιουργικότητας.
Αν μπορούμε λοιπόν να μιλήσουμε για μια εφαρμοσμένη φιλοσοφία της εταιρίας μας, αυτή θα συνοψιζόταν στην καινοτομία, δημιουργικότητα, αποτελεσματικότητα και πλήρης κάλυψη των αναγκών του κάθε πελάτη μας. Θεωρούμε πως όλα τα παραπάνω είναι τόσο χαρακτηριστικά της Task, όσο και ανάγκες της κάθε επιχείρησης που προσδοκά σε μία συνεχώς ανοδική πορεία τόσο της ίδιας όσο και γενικότερα της επιχειρηματικής κοινωνίας.

Το Δυναμικό μας

Το προσωπικό της εταιρείας μας αποτελείται αποκλειστικά από μηχανικούς πολυτεχνείου. Πιο συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης διαθέτει πτυχίο “Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Μηχανικού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών” του ΑΠΘ με εξειδίκευση τις τηλεπικοινωνίες και τα δίκτυα. Συμμετείχε στην ανάπτυξη του πρώτου κόμβου διασύνδεσης στο διαδίκτυο στη Βόρειο Ελλάδα, με την ονομασία “Αριστοτέλης” με έδρα την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, το μακρινό 1994 και στην ανάπτυξη “πρωτόγονων” με τα σημερινά δεδομένα ιστοχώρων, σε μια εποχή που δεν υπήρχαν ακόμη Browsers.
Θεωρούμε ότι η δημιουργία μιας εταιρικής ιστοσελίδας είναι μια πολύ ιδιαίτερη εφαρμογή και ότι ο ανάδοχος επιχειρηματίας δεν έχει την πολυτέλεια πειραματισμών και ανάθεσης σε μη καταρτισμένους τεχνικούς, όπως γραφίστες, φωτογράφους, διαφημιστές.  
Η μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο και η ανάπτυξη και διατήρηση ισχυρών δεσμών με επαγγελματίες όλα αυτά τα χρόνια, καθιστά την μεθοδολογία ανάπτυξης εφαμρογών ως πρότυπη και ιδιαιτέρως αποτελεσματική.

Η στρατηγική μας

Η στρατηγική που ακολουθούμε είναι:

Επίτευξη Στόχων > Ολοκλήρωση Project εντός Χρονικού Πλαισιού και Εντός Προϋπολογισμού > Υποστήριξη του έργου μετά την ολοκλήρωσή του και συνεχής στήριξη για βελτίωση αποτελεσμάτων (After Sales Care)

Συγκεκριμένα:
Επίτευξη Στόχων: Πριν την έναρξη της υλοποίησης κάθε έργου, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας, καταρτίζεται συγκεκριμένο και μοναδικό κατά περίπτωση πλάνο εργασιών και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης και επίτευξης στόχων. Με τον τρόπο αυτό οι στόχοι του marketing επεκτείνονται σε νέους τομείς με απώτερο στόχο την ενδυνάμωση της εικόνας της επιχείρησης στην αγορά και συνεπώς, την αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησης.

Εντός Χρονικού Πλαισιού και Προϋπολογισμού: Μετά την προεργασία σχετικά με τις απαιτήσεις σας, δημιουργούμε ένα προσχέδιο με την βασική αρχιτεκτονική και τις χρωματικές επιλογές για το website σας, κατασκευάζουμε ένα σύστημα πλοήγησης και τα απαραίτητα γραφικά, χρησιμοποιώντας σύγχρονα επαγγελματικά πακέτα σχεδίασης και συζητούμε μαζί σας τυχόν αλλαγές και τροποποιήσεις που θα θέλατε να γίνουν. Ο συνδυασμός των ανωτέρω επιτρέπει την υλοποίηση των ιστοσελίδων βάσει των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν αρχικώς τεθεί. Η τιμολογιακή πολιτική που ακολουθείται βασίζεται στη φιλοσοφία ότι η αποτελεσματική υπηρεσία και η κατασκευή ιστοσελίδων δε χρειάζεται να είναι ακριβή. Οι χρεώσεις είναι ξεκάθαρες εκ των προτέρων και προκύπτουν από αναλυτικούς τιμοκαταλόγους. Έχοντας οργανώσει και αυτοματοποιήσει τον τρόπο εργασίας, η εταιρεία κατάφερε, στην πλειονότητα των προϊόντων που παραδίδει στους πελάτες της (και ιδιαιτέρως αυτών που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση, όπως κατασκευές WordPress και Woocommerce) να συμπιέσει σημαντικά εσωτερικά κόστη, χωρίς να επηρεαστεί η ποιότητα των τελικών προϊόντων.

After Sales Care: Τα περισσότερα sites μετά την κατασκευή τους χρειάζονται περιοδική συντήρηση, έτσι ώστε οι πληροφορίες που θα παρέχονται στους χρήστες να είναι επίκαιρες. Με λίγη εκπαίδευση από την εταιρία μας το μεγαλύτερο μέρος της συντήρησης και ενημέρωσης της ιστοσελίδας σας μπορεί να γίνεται από εσάς τους ίδιους. Για πιο πολύπλοκες αλλαγές στη δομή του site θα χρειαστεί η δική μας βοήθεια. Επίσης θα γίνει καταχώρηση της ιστοσελίδας σε μηχανές αναζήτησης και θεματικούς καταλόγους της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού για την ευκολότερη αναζήτηση της σελίδας από τους ενδιαφερόμενους.
Ακολουθεί τεχνική περιγραφή της πρότασής μας.

Αξιόπιστες υπηρεσίες & εμπειρία

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

“Έχουμε νέες ιδέες για σύγχρονες υπηρεσίες από εξειδικευμένο προσωπικό, με σκοπό να κάνουν την ιστοσελίδα σας ευκολότερη στη διαχείρισή αλλά και να πετύχουν τη μεγίστη δυνατή προβολή της στο ίντερνετ.”

Δημιουργικότητα

Δημιουργούμε websites υψηλής ποιότητας, όπως αρμόζει στο προφίλ και τη φιλοσοφία της επιχείρησής σας.

Πάθος για Εργασία

Είμαστε παθιασμένοι με τη δουλειά μας γιατί στοχεύουμε ψηλά. Μας αρέσουν τα δύσκολα, δοκιμάστε μας.

Γνώση και Εμπειρία

Διαθέτουμε πρακτική εμπειρία αλλά και επιστημονική κατάρτιση
  • Γνώση της αγοράς
  • Ανταγωνιστικές τιμές
  • Συνεχής ενημέρωση
  • Προτυποποίηση

Υπομονή και Επιμονή

Γνωρίζουμε ότι το το μυστικό της επιτυχίας είναι να ακούσουμε και να κατανοήσουμε το όραμα σας.

Είμαστε ειλικρινείς

Δεν θα ακούσετε από εμάς μεγάλα λόγια, ούτε θα σας παραδώσουμε ένα ημιτελές έργο.